VARGJE PËR FAQË GAZMORE
Zamira MEHMETI
FAQJA GAZMORE
NJE FAQE E BUKUR, PLOT FRYMEZIM
NA SJELL BUZEQESHJE, EDHE RELAKSIM
NGA SHKRIMET DHE HUMORIN,PLOT JETE
NA KENAQ SHPIRTIN , ME TE VERTETE

JU FALEMDEROJ SHUME, NGA ZEMRA
TE GJITHVE JU, MESHKUJ EDHE FEMRA
PER SHKRIMET E JUAJA,ME PLOT HUMOR
JU DESHIROJ TE JENI, TE LUMTUR EDHE GAZMOR

NE KETO DITE TE HIDHURA, KEMI NEVOJE
PER HUMORE E SHKRIME,KOHA TE KALOJE
SIDOMOS KETU QE JEMI TE MERGUAR
SADO NA SJELLIN QASTE NA BEJNE TE DEFRUAR

JU DESHIROJ TE GJITHVE, KESHTU TE VAZHDONI
EDHE METUTJE, HUMORE TE POSTONI
EDHE NE TE MUNDOHEMI QE TJU NDIHMOJME
EDHE HUMORE TJERA, ME JU TE POSTOJME

TASH JU PERSHENDES,NGA NJE VEND I HUAJ
JEMI SHUME KRENARE, ME KETE FAQEN TUAJ
DHE SINQERISHT PO THEM SE ESHTE MA E MIRA
JU URON NGA ZEMRA,SHOQJA E JUAJ ZAMIRA